Loader

HAR DU FÅET EN SKADE PÅ DIN BIL?

HAR DU FÅET EN SKADE PÅ DIN BIL?

Hos Idom autotkenik hjælper vi gerne, hvis uheldet er ude. Vi kender rutinerne og hjælper med alt det praktiske, så du slipper lettest muligt. Er skaden sket, skal du blot kontakte vores værksted, så hjælper vi dig med udfyldelse af skadesanmeldelse og taksering af skade samt indberetning til dit forsikringsselskab.

Vi hjælper med:
• Taksering
• Opretning
• Reparation
• Lakering
• Forsikringspapirer

Tag et billede
Tag et billede af skaderne med din mobil, lige efter uheldet. Husk også at skrive vidnernes og modpartens navne og telefonnumre ned.

Hvis uheldet er sket…
Har du netop været indblandet i en ulykke, er det godt at få alle de oplysninger, du skal bruge til senere i forbindelse med
indberetning af skaden til dit forsikringsselskab.

Derfor har vi lavet en skadesblanket som du kan benytte. Udfyld blanketten så du har alle de oplysninger, du skal bruge
senere i forløbet.

Vigtige telefonnumre:
Politi: 114
Ambulance m.m.: 112
Dyrenes Vagtcentral: 1812

HVAD GØR DU, HVIS DU HAR PÅKØRT ET DYR?

Hvis du har påkørt et dyr, og dyret er skadet, kan du ringe til Dyrenes Vagtcentral, der behandler dyret. De har døgnåbent, så du altid kan komme i kontakt med dem.

Har du påkørt et dyr, og dyret er dødt, er det vigtigt, at du fjerner det fra vejbanen, hvis det er muligt. På den måde undgår du, at andre trafikanter påkører dyret eller forsøger at undvige det. Hvis du påkører et dyr, og det selv kan løbe væk fra ulykkesstedet, skal du ikke løbe efter det. Kontakt i stedet Dyrenes vagtcentral og forklar dem situationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top