Alloy clean

DKK 135,00

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Alloy Clean sikre dig en grundig og ren overflade på dit køretøjs hjul, samtidig med at du undgår at beskadige dine forseglinger, på dine fælge.

Designet som pH-neutral, hvilket gør den blid mod lakken, og forseglinger på dine fælge, til gengæld er Car-Chem Alloy Clean hård mod snavs,.

 

Alloy Clean er en syrefri pH-neutral fælgsæbe, der er sikker til brug på alle typer aluhjul.

Alloy Clean sikre dig en grundig og ren overflade på dit køretøjs hjul, samtidig med at du undgår at beskadige dine forseglinger på dine fælge.

Designet til at være pH-neutral, hvilket gør den blid mod lakken, og forseglinger på dine fælge, til gengæld er Car-Chem Alloy Clean hård mod snavs,.

Duft: Kirsebær

Sådan bruges Alloy Clean:

Spray direkte på dine alufælge.
Tillad at Alloy Clean arbejder i op til 5 minutter, i løbet af denne tid kan du evt. forbedre effekten med en børste.
Skyl efter med vand som afslutning.
Gentag om nødvendigt, hvis dine fælge er meget beskidte

Top Tip:

For ekstra rengøringseffekt, brug vores Iron DeTox til at fjerne rust fra bremseskiverne og det sorte bremsestøv.

Brug Sapphire keramisk voks bagefter på fælgene for at beskytte og forsegle dem, her får du en langvarig beskyttelse af fælgene og hjælper dig fremadrettet med at reducere overfladesnavset, der sætter sig på fælgene.

Vi har, her hos Car Chem Denmark brugt Quick Touch, til den sidste rengøring efter hver vask, Vi oplever ved næste vask, at der ikke skal bruges ret meget af Alloy Cleanen, har bilen ikke kørt mange km, er det nok med Pre Soak Form.