Medium Cut Compound

DKK 225,00

Beskrivelse

Car-Chem Medium Cut Compound er designet som et onestep poleringrings produkt. Det betyder at den cutter mere i starten end vores Heavy Cut Compound( som dog cutter i længere tid) som forberedelse til vores Light Cut Compound.

Perfekt til begynderen, eller til den professionelle der arbejder med mange salgsbiler.

Vi anbefaler vores onestep poler puder: Rød – Grå – eller den Hvide Evt. start med den Hvide, og så skift til en bløder pad.  eller vores mikrofberpads til poeringen.

Car-Chem Medium Cut Compound er vores mellemprodukt i 3 faser af cutting compounds.

Udviklet internt af Car-Chem tekniske afdeling. Car-Chem Medium Cut Compound er formuleret med formindskende slibeeffekt. Dette betyder, at slibepartiklerne begynder som store partikler, og bliver mindre, jo mere du polere med dem. Faktisk sænkes cuttingeffekten til helt fin i poleringen, og du kan slutte af med poleringen med dette produkt.. Den indeholder også den højeste kvalitet af fyldstoffer og kaolinler som hjælper med at forbedre, reparere og rense lakken.

Car-Chem Medium Cut Compound er designet som et onestep poleringrings produkt. Det betyder at den cutter mere i starten end vores Heavy Cut Compound(som dog cutter i længere tid) som forberedelse til vores Light Cut Compound.

Sådan bruges (maskinpolering):

Påfør 2-5 ærter store mængder cream(eller streger) til en let skumpoleringspude eller mikrofiber pad.
Brug af let tryk og laveste hastighedsindstilling; Spred sammensætningen på køretøjets lakering.
Arbejde i små områder (50cm x 50cm) ved hjælp af et overlappende op / ned og venstre / højre gitter mønster for optimal dækning.
Forøg hastighedsindstillingen til maks.1000 RPM, og fortsæt med at arbejde produktet ind i lakken, indtil polerarealet bliver klart.
Lad stoffet tørre til en tåge.
Buff off med en ren, fnugfri mikrofiberklud.
Top Tip:

Sørg for, at du arbejder ud af direkte sollys, når du bruger en poleringsprodukter, og kontroller, at dit køretøj er koldt at røre ved før applikationen. For at opnå det bedste resultat, brug vores Prep Panel Tør mellem hvert trin af poleringen for at fjerne eventuelle rester fra poleringen..