Loader

“STREAM” DIN BIL TIL SERVICE

“STREAM” DIN BIL TIL SERVICE

Det er muligt at tegne abonnementer til næsten alt, der gør et travlt liv i 2019 mere behageligt. Vi streamer og streamer, og med Teknicars bilserviceabonnement, au2sab, kan vi gøre vores liv endnu nemmere.

Du står op om morgenen og sætter din playliste til at spille fra Spotify. Mens du pendler får du læst lidt i et af de digitale magasiner, som du abonnerer på gennem dit foretrukne forlags app eller lytter til en lydbog fra Mofibo. Når du kommer hjem og de praktiske gøremål er overstået, står den på serie fra en streamingtjeneste med kæresten. Nu er det også blevet muligt at tegne et abonnement på service og vedligeholdelse af din bil.

Gennem Teknicars au2sab betaler du en fast pris hver måned, som kan dække over blandt andet service, hjulskift og vejhjælp til din bil uden uforudsete udgifter. 
“I virkeligheden svarer au2sab til mange af de streamingtjenester, som vi kender. Du vælger nøjagtigt hvilke ydelser, du vil have i din pakke,” fortæller René Lang, kædechef hos Teknicar.

Men hvad gør tendensen til at tegne alle disse abonnementer ved vores forbrugsvaner? Livsstilsekspert Julia Lahme forklarer: “Det skaber en ny forbrugerbevidsthed. For det første har vi vænnet os til, at vi kan skræddersy vores forbrug, så vi får lige præcis det, vi gerne vil have. For det andet er vi blevet meget optaget af bæredygtighed, det betyder, at vi ikke vil have rester, og vi vil ikke betale for det, vi ikke har brug for.” 

Det er svært at sige, hvad et “almindeligt” au2sab abonnement præcis koster. “Prisen på dit abonnement afhænger af dine valgte ydelser, hvilken bil du kører i og hvor meget,” siger René Lang og understreger, at der er forskel på, om du kører 10.000 kilometer i en Citroën C1 eller 50.000 kilometer i en stor BMW. Men fælles for begge biltyper er, at al din bilservice bliver betalt gennem dit månedlige au2sab-abonnement. “Et meget gennemsnitligt abonnement kan måske dække over al foreskrevet service, skift af sommerdæk og vinterdæk og vejhjælp. Men hvert abonnement er unikt, for det kommer igen også an på bilmodellen, så det kan faktisk næsten ikke blive mere individuelt,” siger René Lang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top